13. kesäkuuta 2013

Uusi perheenjäsen


Tällä kertaa ei ole koira tai mikään, vaan uusi objektiivi kameraan. Eli Canon EF-S 18-135 1:3.5-5.6 IS on tuo malliltaan. Nyt vaan ottamaan testikuvaa ja katsotaan oliko järkevä ostos. Seuraava kamera-aiheinen hankinta taitaakin olla kunnon kameralaukku.

Unohdin viime postauksessa mainita, että Litta on ollut eilisen ja tämän päivän mätsärilainassa kaverillani. Neiti pääsi matkustamaan Turkuun asti mätsäröimään ja vietti aikaa vanhan, lihavan bullterrierin kanssa. Ei ollut pelännyt tai purrut, taas saa olla ylpeä pikku lappalaisesta ^_^
Nyt olen ollut isällä Hileen ja Nukan kanssa. Monsterikoirat pääsivät poikkemaan paikallisessa studiossa ja kruisailivat autossa Tampereella kamerashoppailureissun ajan. Nukan kanssa ollaan tokoiltu ja neiti on tajunnut sivulletulon perusidean. Maahanmenoa ja istumista treenaillaan ahkerasti, lähinnä käskysanojen erottelua ja käsimerkkien olemattomuutta.
Tylsiä postauksia, kun ei ole kuvia, mutta korjataan asia...  Eli vanha kuva treeneistä, joskus pari kolme viikkoa otettu kai.

Ja Litasta Tuurista otetut kuvat myös! Kuvaajana siis Riikka Koskela. Ymmärsin niin, että näitä saa käyttää jos mainitsee kuvaajan nimen.
Tuuri KR, VSP SERT © Riikka Koskela
© Riikka Koskela