18. heinäkuuta 2013

Treenitauolle

Eilen oli Musti & Mirri- cup kisa, eli epäviralliset agilitykisat. Osallistuin Rikun kanssa putkiluokkaan, johon sisältyi pelkkiä putkia ja hyppyjä. Melli osallistui avoimelle radalle, jossa oli siis kaikki esteet. Seuraakin sain, kun Emilia ja Poju tulivat myös kisaamaan.

Riku starttasi ensimmäisena 50cm esteitä hyppäävänä. Rata oli mielestän helppo, mutta Rikun kanssa on treenattu noin kaksi viikkoa, ja korkeampia esteitä noin viikon ajan. Ensimmäinen rata oli vähän haahuilua ja ihmettelyä. Kerran kiersi esteen tuijotellessa katsojia ja juoksi väärään päähän putkea. Toinen rata meni jo paremmin virheitä ei tullut, mutta vauhtia oli vähemmän.

Melli kanssa rata oli hieman vaikeampi. Ei mikään mahdoton ja ajattelin, että puhtaan radan voisi Melli tehdä. Ensimmäinen rata oli puhdas, vauhti ihan riittävä. Toinen rata oli katastrofi. Vauhti nolla, kieltäytyi esteistä ja jäi katselemaan keskelle rataa. Tältä radalta tuli hylätty. Nyr Melli jää ainakin kahden viikon treenitauolle, enkä treenaa _mitään_ ei edes tokoa tai temppuja.
3v 5kk, vahingossa otettu "rakennekuva"
Vinhasta otettiin 4kk rakennefoto isän kanssa. Eustavaa ei saatu, mutta julkaisukelpoinen kyllä tuli. Poika oli viikonlopun kanssani isällä ja siellä oli sitten sellaiseen aikaa. Käytiin myös joillain kyläjuhlilla katselemassa, mutta Vinhalla oli jo melko väsy, joten oltiin vain vähän aikaa siellä.
Vinha 4kk