17. elokuuta 2013

Pentunäytelmiä

Tänään oli Vinhan ensidebyytti näyttelykehissä tuloksella KP & ROP-pentu. Ryhmässä ei enää sijoitusta tullut, muttei sillä niin merkitystä ollut, kun esiintyminen oli moitteetonta. Alla arvostelu.

Hyväluustoinen urospentu. Oikeat pään mittasuhteet. Taittokorvat. Hyvä runko, hyvät käpälät. Hyvin kulmautuneet raajat. Ikään kuuluva karvapeite. Hieman avoin häntä liikkeessä. Hyvät liikkeet takaa.

Ensimmäisenä pääsin kehään briardin kanssa. Tulos PEK2. Kasvattajaryhmässä esitin myös samaa koiraa ja lopullinen tulos oli BIS-kasvattaja! ROP oli samaa "porukkaa" ja sekin oli BIS3.

Kisasin JH:ssa Lotan kanssa. Kamala vesisade ja kalju pointteri teki kylmyyskuolemaa koko ajan. Ihmeen hyvin se kyllä esiintyi, vähän vain pisti vastaan. Vaihtokoiraksi sain kultaisennoutajan, joka oli helppo verrattuna Lottaan, olihan sillä karvat päällä, eikä vesi niin paljoa haitannut. Tuomari ei millään osannut päättää järjestystä ja saatiin seistä oikein kunnolla vesisateessa. Lopulta minulle ojennettiin 1. sijan ruusuke! Loppukilpailussa hävisin nuorempien voittajalle, Lotta kun kyllästyi lopullisesti koko touhuun. Eli tulos oli sitten JH1.
Arvostelu: Rauhallinen ja luonteva yhteistyö vesisateessa. Koirien vaihto toi esittäjästä parhaat puolet esiin.