14. elokuuta 2013

Sairastelua

Kaksi päivää olen kotona nukkunut. Eilen ensimmäisen tunnin jälkeen lähdin koulusta ja nukuin Mellin kanssa noin 6h. Tänään nukuin pitkään ja olen siivoillut ja muokkaillut äidin koiratarvikemyynnin blogia.

Maanantaina kävin Rikun, Mellin ja Nukan kanssa lenkillä tsekkamaassa metsätyöaluetta tuossa noin 5m meidän pihasta linnuntietä. Käveltiin ensin vähän matkaa tietä pitkin ja käännyttiin levennetylle kärrypolulle joka johtaa siis tälle työmaa-alueelle. Muuta en nähnytkään kuin valtavan 2-3 metriä leveän tien. Tuohon laitetaan vielä kuulemma sora päälle. 
Heti tuli mieleen, että nyt on kunnollinen paikka harrastaa vetojuttuja Rikun kanssa, kun vielä jonkun kavern sais. Talvella äiti laitetaan auraamaan tuonne metsään ja itse sitten Rikun kanssa koirahiihtoa yms. treenaamaan. Ja tuolta tieltä näin siis piharakennuksia ja yhden koiratarhan ja Hötön siellä, eli pitkä matka ei ole.
Koirat pääsivät kunnolla juoksemaan. Riku oli kyllä vähän ulkopuolinen noiden mitteleiden kanssa ja ainoa huomio oli se, kun lelut vietiin suusta. Kamerakin pääsi ulkoilemaan. Kuvat yksinkertaossti surkeita. Valovoima ei millään riitä, ISO-arvo oli yli 1000 koko ajan ja laatu on mitä on.