8. joulukuuta 2013

Hylättyjä

Tänään oli agilitykisat Turussa, ATT:n hallissa. Ihan kiva paikka joo, muttei ihan putkeen mennyt. Eli saldona 2xhyl tällä kertaa. Eka rata oli alusta asti kamala, päästiin jälleen ensimmäisenä minikoirakkona starttaamaan. Ei ole ihan meidän juttu, kaikki leviää, mikään ei toimi ja esteetkin unohtuu.

Ekalla radalla hyppy, rengas ja kolmas este oli puomi. Melli ei pysähtynyt onoffille ollenkaan ja pakka sekosi. Olin myöhässä seuraavalla putkella ja neiti luukutti suoraan väärään päähän. Siitä hyppy ja kepit, jotka M päätti ihan tuosta vain lopettaa kesken. Hyppy ja jälleen putki väärään päähän. Siittä onnistuneesti hyppy, keinu putki (eka oikeeseen päähän!), hyppy, putki (oikein tämäkin!). Tämän jälkeen muuri ja sitten piti mennä A, mutta ensin juostiin ohi ja korjattiin. Putki ja hyppy loppuun onnistuneesti. Ja kaikki väärät sinkoamiset korjasin.

Toinen rata oli mukava. Mentiin kaikessa rauhassa ja jouhevasti. A:n kontaktin hyppäsi melko korkealta, mutta otti kuitenkin. Kepitkin onnistui. Ja sitten. Ihan lopussa, ihminen! ♥ Piti mennä moikkamaan, kun oli niin hollilla siinä putken vieressä. Tästä vitonen. Putken jälkeen puomi. Näin heti, ettei Mellillä ole aikomustakaan pysähtyä onoffille. Multa meni hermot, tuon kisoissa kontaktien hyppimiseen ja karjaisin pysähtymiskäskyn. Melli järkyttyi, mutta tuli läpi. Palautin ja lähdin vähän eteenpäin, M lähti kontaktilta. Jälleen palautus ja pikkumusta jäikin sinne. Vapautus, kaksi viimeistä hyppyä ja maalissa.

Siinä tiivistelmä, radat ja ne edellisetkin tulee joskus, kun saan ladattua koneelle ja Youtubeen. Seuraavat kisat ehkä ensivuoden puolella WECAlla, kun on kaksi lahjakorttia sinne. Katsotaan, koska Riku aloittaa uransa. 

A:n kontakteita aletaan opettaa uudestaan. Nyt ollaan juoksutettu läpi ja näin jatketaan. Opetetaan vain menemään alas asti laatikkomenetelmällä. Tuossa jonkinnäköistä videota aikalailla koulutuksen lopusta.