27. huhtikuuta 2014

Mätsäri ja muuta

Tänään vietettiin päivä isän ja parin koiran kanssa mätsärissä. Mukana olli Melli, Höttö ja äidin Piukkis-porokoira. Mitään stooria en noiden kehäkäytöksestä kirjoita, sellaisia kun on jo ihan tarpeeksi. Hötön kanssa oltiin JH1 ja isoissa aikuisissa PUN-. Piukkis (kohta 1v) oli ensimmäistä kertaa tuollaisessa koirahulinassa ja pikkuisen huimasi, kuitenkin saatiin punainen, muttei sijoituttu. Melli oli PUN-
Molemmat tuomarit olivat vaihtuneet, mikä harmitti ihan suunnattomasti. Toinen oli nimittäin tuttuni, jolle olisi ollut ihan tärkeääkin asiaa. No, ei voi mitään, täytyy laittaa sähkköpostia, olisi ollut vain helpompaa selittää kasvotusten.
Yllä olevat kuvat Rikusta eiliseltä. Käytiin katsomassa siskon ratsastamista pellolla ja poika näytti niin innostuneelta, että oli pakko ottaa poseerauskuvakin.

Tännän kun oltiin isän kanssa siellä mätsärissä, äiti haki kolme meidän kasvattia, 6- 10- ja 11-vuotiaat mitteliurokset. Omistajilla menee huonosti ja koirien hoito on jäänyt. Ennen olivat oikein hyvin hoidettuja ja onnellisia. Nyt kaikilla on hammaskiveä ja ientulehdus. Kahdella vanhimmalla varmaan puolet hampaista on mädäntyneet suuhun. Tiistaina pojilla on eläinlääkäriaika, jolloin hampaat hoidetaan kuntoon.