31. elokuuta 2014

Kolmas viikko

Kolmas viikko uudessa koulussa on sujunut ihan normaalisti. Ei olla Rikunkaan kanssa touhuttu mitään kummempia. Eilen käytiin pidemmällä pyörälenkillä Kanervan & Lyylin kanssa, matkaa tuli varmaan reilu 10 kilometriä. Muutenkin ollaan koluttu lenkkimaastoja, joita on täällä ihan superpaljon. 
Lenkillä Piki-porokoiran ja Tosca-sheltin kanssa viime sunnuntaina
Eilen käytiin siis Silmäjärvellä pyöräilemässä, sieltä tuo yllä oleva kuva on otettu. Koko illan ja yön ajan paukkuivat raketit tässä lähellä, kiitos Venetsialaisten. Onneksi  Riku ei ole ikinä pelännyt mitään pauketta, joten saatiin ottaa rennosti. Allekirjoittanut innostui myös leipomaan Brookieksia, eli leivoksia, joissa on brownie pohja ja keksihässäkkä päällä. Samaan aikaan minulla oli myös pyykkivuoro, joten sain ihan kiitettävästi säätää ja pomppia edestakaisin. Lopputulos oli kuitenkin loistava, vaikka pari ainesosaakin pääsi loppumaan kesken, hups...
Ensiviikolla lähdetään Rikun kanssa kotia kohti. Lauantaina olisi luvassa ÄSKK:n epikset ja sunnuntaina on koiranäyttely Helsingissä. Kaikkein tärkeimpänä kuitenkin näen pienet sekopäämittelini kuukauden eron jälkeen ♥ Nukka on kuulemma ollut aivan kamalan hirveä, riehunut ja räkyttänyt ilman oikeaa tekemistä. Melli on puolestaan ollut ihan masis, ilahtuu aina kun kuulee nimeni mainittavan, ja on varma, että joku hakee minut pian kotiin. 
Kotoa on tullut myös infoa Litan tilanteesta. Pienen, pyöreän lapinkoirapallon masu kasvaa hirveää vauhtia ja ruokaa uppoasi vaikka kuinka paljon. Itse olen pohtinut ja miettinyt, kuinka paljon pentuja tulee, uroksia/narttuja, mitä värejä jne jne. Kaikille kiinnostuneille vielä linkki pentuen sukutauluun.