27. syyskuuta 2014

Tilannepäivitystä

Pitkästä aikaa teen kunnollisen postauksen, enkä vähän sinnepäin selitystä. Viime viikon tiistaina lähdin illalla täältä Kannuksesta kohti kotia katsomaan Litan synnytystä. Kolme yötä nukuin pentulaatikon vieressä ja kolme päivää istuin pentulaatikossa ja silloin perjantainahan pikkuiset maailmaan putkahtivat.

Samana viikonloppuna järjestettiin äitini kasvateille perinteiset kasvattajapäivät. Itse olin menossa mukana tosi vähän, sillä minulla pentue hoidettavana kotona ja kasvattajapäivät järjestettiin leirintäalueella. Lauantaina kävin sen verran, että pääsin treenaamaan vähän hakua Rikun kanssa ja illalla grillailtiin ja muut saunoivat,

Sunnuntaikin vierähti aamusta pentulaatikon puolella ja siinä kahdentoista jälkeen äiti haki minut jälleen. Osallistuin Rikun ja Nukan kanssa möllitokoon, Rikulle mölliluokassa jaettu kakkossijalle ja Nukka neljännelle eli viimeiselle sijalle. Itse työskentelyyn en ole Nukan kanssa tyytyväinen, sillä keskittymiskykyä ei pikkumittelillä ollut lainkaan.

Kasvattajapäivät kruunasi match show, jossa oli kaksi luokkaa. Kaikki sekaisin ja paras Mikälie-koira. Esitin sekaluokassa porokoira Friidun SIN3 ja Nukka oli PUN- ja Riku sai ensimmäisen mätsärimenestyksensä ollen PUN2! Mikälie-luokassa Nukka oli TOP5:ssä, mutta luokassa sijoitettiin vain paras koira. Hetipian match shown jälkeen lähdin junalla kohti Kannusta.
Melli 4v 7kk
Tällä viikolla olen lähinnä ahertanut koulun parissa, sillä minulla on lukiossa koeviikko meneillään. Minulla on kylläkin vain kaksi koetta, joten stressiä ei tarvitse niin paljoa ottaa. Kerran käytiin treenaamassa hakua koulun puolesta ja raksasta sain kuulla kurssiarvosanani, joka oli yllätys minullekin, eli kolmonen! Eli paras mahdollinen, jonka tosin melkein kaikki saivat.
Yllä Litan pentujen 1 päiväiskuvat. Lapset täyttivät eilen viikon ja kuvat on otettu, mutta toimitus kotipuolesta kestää. Toivottavasti saidin ne mahdollisimman pian käsiteltäviksi ja nettiin! Pennut ovat kasvaneet tasaisesti ja voivat hyvin. Litta on ollut hyvä emä ja hoitanut pentunsa mallikkaasti. Narttupennulle on löytynyt sijoituskoti ja aivan loistava sellainen. Pentu nimittäin muuttaa tänne Kannukseen, eräälle luokkakaverilleni! 

Tuossa sivupalkissa on ollut kysely kuvien värikkyydestä/kontrastisuudesta on siihen vastattukin. Vastaukset ovat vain kovin ristiriitaisia. Veikkaan, että koneeni näyttö on jotenkin haalea ja muilla laittella kun olen katsellut kuvia, ne näyttävät _karseilta_, En tiedä mitä tehdä, mutta toivon, että jokin ratkaisu asiaan löytyy joskus.