22. marraskuuta 2014

Kolmas kerta toden sanoo?

Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Jonkinsortin lukijarynnistys on tapahtunut, kiitos siitä! Minulla on ollut hieman kiireitä ja sen kyllä blogin puolella huomaa. Tällä viikolla oli koeviikko, sen takia blogi on vähän jäänyt. Seuraavassa jaksossa minulla ei ole tunteja ollenkaan opistolla, vaan pelkästään lukiolla, blääh. Toisaalta, melkein joka pöivä loppuu kahdelta, joten valoisaakin aikaa jää.
Tosiaan, viime viikonloppuna olin kotona ja tänne Kannukseen muutti yksi Litan vauvoista, nykyään Nano nimeltään. Vitostyttö kysymyksessä ja on siis sijoituksessa minulta. Tällä hetkellä aivan mahdoton kakara, puree, riehuu, pissaa sisälle ja syö kaiken. Mutta todella reipas ja rohkea on. Muutkin pennut ovat lähteneet uusiin koteihinsa yhtä lukuunottamatta. Ykköspoika pääsee uuteen kotiinsa tänä viikonloppuna. 
Tällä viikolla olen aktivotunut itsenäisen treenaamisen muodossa. Jo kaksi kertaa ollaan käyty Ripan kanssa hallilla treenaamassa parin kaverin kera. Kolme uutta temppuakin Riku on oppinut tässä viime aikoina, fiksu mies. Tokossa junnataan paikallaan, seuraaminen ei ole edistynyt viimeisen kuukauden aikana oikein mitenkään. Vinkkejä ollaan saatu, mutta ei voi mitään. Kun kontakti ei pysy, niin se ei vain pysy.

Täällä Kannuksessa on jälleen lunta. Kolmas kerta jo tänä talvena, jos se tällä kertaa jäisi ja pysyisi siihen asti, kunnes lopullisesti sulaa pois. Kuvissa esiintyvä ylisöpö otus on siis Nano, Litan tytär ja kopio äidistään.