31. tammikuuta 2015

Agiliidellen

Torstaina päästiin Ripan kanssa pitkästä aikaa käytännön tunnille. Aiheena oli tokon uudet säännöt ja agility. Toko meni ihan hyvin. Paikkista otettiin rivissä. Riku makasi rauhassa, pää maassa, kuten on opeteltukin. Seuraamisessa ei meinannut millään pysyä kontakti ja jäävistä seisominen meni ihan haahuiluksi.

Mutta sitten itse asiaan, nimittäin agilityyn! Rikun kanssa harrastettiin reilun vuoden ajan aktiivisesti, mutta tänne Kannukseen muuton jälkeen se ei ole ollut mahdollista. Torstaina oli kuitenkin ihan kunnolliset treenit tunnilla ja tykättiin molemmat tosi paljon. Tehtiin putkeen irtoamista, pientä rataa, vastakäännöstä, sylkkäriä ja saksalaista. Kolme viimeistä ei varmaan lajia harrastamattomille kerro mitään, mutta ovat ohjauskuvioita. Mun pieni porokoiramies oli niiin pätevä! Kerrankin tehtiin jotain, mitä osattiin ja sen kyllä huomasi.
Eilen käytiin taas hallilla treenailemassa. Pysyttiin lähinnä tokon puolella. Seuraamiseen saatiin uutta intoa ja poweria paremmilla palkoilla ja lisäämällä yllätyksellisyyttä tekemiseen. Hyppy onnistui hyvin ja luoksarissa Riku jätti lähtövolinat tekemättä. Ehkä me selvitän niistä kokeista, nimittäin ilmoittautuminen lähti tänään. Salaa vähän toivon, että ei mahduta mukaan, mutta varmaan mahdutaan.

Jos ihmetyttää kuvien muuttuminen, niin vaihdoin muokkausohjelmaa. Ennen käytössä oli iPiccy, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin Gimpin opettelun. Samalla väänsin itselleni vesileiman, joka hakee vielä muotoaan.