18. tammikuuta 2015

Välillä vähän kuviakin


Meille ei kuulu mitään sen kummempia, joten tämä postaus painottuu kuviin. Treenaamassa ollaan käyty kaksi kertaa viime postauksen jälkeen ja ollaan edistyttykin. Hyppy on aikalailla kasassa. Paikkista ollaan treenattu niin, että Rikulla olisi pää maassa koko liikkeen ajan. Sekin alkaa olemaan hyvällä mallilla, vielä kestoa ja häiriötä pitää treenailla. Luoksetulo onkin sitten meidän kompastuskivi. Lähdössä Riku haukahtaa, usein useammin kuin kerran ja lopussa ei osaa tulla suoraan sivulle. 

Tosiaan, mahdollinen tokokoe olisi jo ensi kuussa. Saa nähdä, uskalletaanko osallistua vai ei. Ajattelin alunperin vasta maaliskuussa olevaa koetta, mutta mutta. Riku osaa kaikki liikkeet periaattessa, mutta minä en uskalla. 

Asiaan, eli tässä teille tätä päivältä hieman kuvia. Käytiin tuossa pellolla kämppiksen kanssa juoksuttamassa ja kuvailemassa koiria.

7 kommenttia

 1. Tsemppiä vain tokokokeeseen - kyllä te uskallatte :-) Ja onpas tuo Hurtan uusi panta hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän me uskaltauduta sinne kokeeseen :-)

   Poista
 2. Rohkeasti vaan kokeeseen, ei kannata jännittää liikoja. Pipan koe? Ajattele treenin kannalta, oot kuitenki treenannu sen silmien alla ennenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa sinne pakko on mennä. Jep, Pipan koe, uskoisin että ei ainakaan saada haukkuja kaikista mokista :-)

   Poista
 3. Vasta ensi kuussa tokoon :D Me yritetään päästä jo tän kuun Kannuksen kokeeseen, huomenna selviää riittääkö paikkoja. Tuu moikkaamaan jos oot silloin vapaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JO ensi kuussa, ei me vielä osata :-( Täytyy katsoa jos ehtisi poikkeamaan siellä, lukion koeviikko kyllä painaa päälle :-)

   Poista
 4. Ohops, eksyinpä tänne ihan ensimmäistä kertaa - ja pakko oli jäädä lukijaksi, porokoira täältä kun päätähtenä löytyy! ;)

  http://mustantiikerinelamaa.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista