19. helmikuuta 2015

Nyt on kisaura korkattu

Eilen juhlittiin Rikun synttäreitä ihka ensimmäisen tokokokeen merkeissä. Paikkana meidän treenihalli eli Kannuksen Dogness-halli. Alokasluokan piti alkaa kello 20.10, mutta se venyi lähemmäs yhdeksää. Pois päästiin siinä kymmenen aikaan. Kokonaisen viikon olen panikoinut koetta ja yrittänyt saada päähäni jonkilaista positiivisempaa ajattelutapaa. Koepäivänä en pystynyt syömään mitään, mutta juuri ennen luokan alkua iski kamala nälkä. 

Paikalla makaaminen sujui ihan mallikkaasti, kunnes Riku kuuli pienessä porokoiranpäässään ääniä. Lähti ihan varoittamatta laukalla luokse häntä heiluen. Näin ollen nollattiin paikkis ja menetettiin mahdollisuudet ykköstuloksesta. Seuraaminen oli aikalailla heikkoa, haisteli maata ja jäi jälkeen, sekä haahuili edessä. Mutta silloin kun Riku seurasi, se seurasi oikein mallikkaasti ja kivalla paikalla. 

Jäävät oli ihan ok, itse annoin vartaloapuja liikaa. Ja suurimpana yllätyksenä saatiin luoksarista 10! Yhtäkään kymppiä (luoksepäästävyyden lisäksi) en odottanut meille, mutta kyllä me yksi saatiin. Estehypyssä Rikun keskittyminen oli jo aikalailla hyytynyt ja herra katseli häkkiä ja tavaroita kohti palkkaa kaivaten. Hyppäsi kuitenki, mutta haisteli ja liikkui kun palasin viereen. 

Kokonaisvaikutukseen vaikutti se, että sain tsempattua tuohon eläimeen intoa liikkeiden välissä. En olisi uskonut olevani se, joka kiljuu ja hyppii koiraa innostaen kuin hullu siellä kentällä. Koko ajan pelotti ja jännitti, mutta silti kokeesta jäi ihan hyvä fiilis. Paikkis nyt harmittaa ihan hirveästi, kun oli muuten niin bueno.

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 0
Seuraaminen kytkettynä
Seuraaminen taluttimetta
Maahanmeno seur. yhteydessä 9
Luoksetulo 10
Seisominen seur. yhteydessä
Estehyppy
Kokonaisvaikututs
Yhteensä 142,5p ALO2