16. maaliskuuta 2015

Pieni pikatauko

Ei yhtäkään postausta melkien kolmeen viikkoon! Saan kyllä hävetä itseäni. Pari viikkoa sitten (vko 9) olin kotona hiihtolomalla. En sen kummempia tehnyt, hengailin kotona koirien kanssa ja lenkkeilin. S-penikoilla oli pentutreffit, joista teinkin jo pikaisen kuvapäivityksen. Tänään minulta loppui kentsu (kennelvuoro) ja toiveissa olisi päivitellä blogia vähän useammin. 
Hiihtoloman lenkkikaverit, Rottaa paikkailee Litan mamma Hilli (vas.)
Lomapäivittely siis jäi, mutta nyt tulee kevät ja toivottavasti onnistun aktivoimaan itseni tänne blogin puolelle. Kamera on kaivettu jo horroksesta ja tulevalla viikolla pitäisi lähteä kuvailemaan herra urpoa keväisessä Kannuksessa. 
Parin viikon päästä menen jälleen kotiin, tai no oikeastaa Turkuun koiranäyttelyihin. Melli tulee ehkä mukaan Kannukseen, jos saan luvan ottaa sen. Pääsee rakas höppänä nauttimaan yöunensa mamman tyynylle ja viettämään rattoisia päiviä treenien (ja lihomisen) muodossa. Mellille tuli viime kuussa viisi vuotta täyteen, sehän on ihan vanhus kohta! Rikukin on jo neljä ja Höttö täytti kolme. Mun koirat on vanhoja kohta...
Smirre 1v 2kk 
Melli pari viikkoa yli 5v