2. toukokuuta 2015

Vauhtiviikonloppu

Tämä viikonloppu on sujunut vauhdikkaasti. Torstaina tulin kotiin, illalla vietettiin pienimuotoisesti minun synttäreitä ja perjantaina lähdettiin Pirunvuoreen lenkille ja kuvailemaan koiria isä kanssa. Mukaan lähti oma lauma lukuunottamatta Nukkaa, jolla alkaa olemaan iso vauvamasu. En tosiaan ole maininnutkaan, että Nukka saa oentuja tässä parin viikon kuluttua.
Tänään lähdettiin Smirren kanssa Tampere KV:seen. Itse olin unohtanut koko näyttelyn ja sain kuulla siitä vasta torstaina kotona ja kaikki näyttelykamat jäi sitten Kannukseen. Mentiin siis vähän kakkoslaadun varusteilla, ilman blingbling-remmiä. Hienosti meni silti, kun Smirre korkkasi nuorten luokan ollen NUO ERI1 SA PN1 VSP SERT CACIB! Alla neidistä palkintoposeeraus ja uusi rakennekuva, ikää Smirrellä on nyt 15kk.

2 kommenttia

  1. Lunnikoirat on kyl niin kauniita. Joskus olisin itsekin halunnut lunnia, mut haaveet jäi ku valkeni niiden terveysasiat.:( Olis kyl niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunnit on ihan superkivoja, terveys on tosiaan aika huonolla mallilla näillä :-( Onneksi on alettu tekemään roturisteytyksiä Norjassa. Suomessahan oli joskus 15 vuotta sitten minun äidilläni oli pari risteytyspentuetta, kaikki oli terveitä ja pitkäikäisiä, eli toivottavasti lunnikoirista saataisiin terveempiä tulevaisuudessa! :-)

      Poista