28. kesäkuuta 2015

Pikku breikki blogin puolella

Jep, otin näköjään melkein 2 viikon kesäloman blogin päivittämisestä. Aiheita löytyisi vaikka kuinka, mutta kuvat ja inspiraatio uupuvat. Tässä on myös ollut hieman pentushow'ta, mutta se helpottaa aivan pian, sillä ipanat lähtevät uusiin koteihinsa. Tänään lähtee kolme lapinkoiralasta, viikon aikan vielä kaksi ja yksi uros jää vielä pariksi kuukaudeksi, sillä se tarvitsee rabies-rokotuksen Ruotsiin muuttaessaan. Mittelilapsienkin pitäisi muuttaa kohta uusiin koteihinsa, mutta kaikille ei ole vielä sitä ihkaomaa kotia. 
Ollaan keritty tässä kesän aikana kisaamaan Rikun kanssa agilityepiksissä. Kisataan siis aina avoimella radalla, kun muissa ei sijoituta. Eka rata oli superhieno Rikuksi, mutta otti sitten väärän pään putkesta. Toinen rata oli hidas ja kankea, mutta nolla. Ainoalla nollalla sitten voitettiin koko luokka. Tykkibeeceet hyllytti hallitsemattomalla vauhdilla, me Ripan kanssa humputeltiin varma nolla. 
Eipä me muuta ollakaan sitten tehty. Lenkkeilty koirien kanssa ja Rikun kanssa väännetty vähän tokoa. Mellin kanssa ollaan pikkuisen rally-tokoiltu ja Nukka on purkanut mammaloman tuomia paineita hömppä-tokolla. Ollaan siis tehty maailman pisin seuruukaavio ja siinä sitten nollattu paineet (ainakin vuorokaudeksi).
Loppuun vielä pari ihanaa kuvaa Smirrestä. On se vaan niin ihana jästipää.