15. syyskuuta 2015

Voi Riku, minkä teit

Eilen, maanantaina, kisattiin toista kertaa rally-tokossa. Fiilis oli hyvä ennen koetta ja kehäänkin mennessä. Mutta sitten Rikulla meni aivotoiminta sekaisin ja herra oli aivan autisti. Kaikki liikkeet tuntuivat menevän päin honkia, Riku ei osannut tulla eteen eikä sivulle ja kaikki muukin oli niin vaikeaa. Omat hermot kiristyi ja fiilis oli valunut pohjamutiin.

Heti suorituksen jälkeen pakkasin repun ja kiidin kotiin. En halunnut uhrata ajatustakaan surkeasti menneelle kokeelle ja ketutuskäyrän kohotessa kadotin Rikun lähistöltäni ulkotarhaan. Olisin ihan varmasti nalkuttanut jokaisesta virheestä, joten se oli Rikua ajatellen loistava valinta. Kilpailukirja jäi kisapaikalle, eikä pisteistä olluit mitään tietoa. 

Tänään aamulla opettajani toi kilpailukirjan minulle. Oli ottanut kisapaikalta mukaan, kun minua ei näkynyt. Ja hetken paperia pyöriteltyäni tajusin, että oltiin saatu 71 pistettä, eli hyväksytty tulos! Ehkä maailman kamalin suoritus, hävettävän huono, ja sillä vielä hyväksytty tulos. Ei hyvää päivää...