15. syyskuuta 2015

Voi Riku, minkä teit

Eilen, maanantaina, kisattiin toista kertaa rally-tokossa. Fiilis oli hyvä ennen koetta ja kehäänkin mennessä. Mutta sitten Rikulla meni aivotoiminta sekaisin ja herra oli aivan autisti. Kaikki liikkeet tuntuivat menevän päin honkia, Riku ei osannut tulla eteen eikä sivulle ja kaikki muukin oli niin vaikeaa. Omat hermot kiristyi ja fiilis oli valunut pohjamutiin.

Heti suorituksen jälkeen pakkasin repun ja kiidin kotiin. En halunnut uhrata ajatustakaan surkeasti menneelle kokeelle ja ketutuskäyrän kohotessa kadotin Rikun lähistöltäni ulkotarhaan. Olisin ihan varmasti nalkuttanut jokaisesta virheestä, joten se oli Rikua ajatellen loistava valinta. Kilpailukirja jäi kisapaikalle, eikä pisteistä olluit mitään tietoa. 

Tänään aamulla opettajani toi kilpailukirjan minulle. Oli ottanut kisapaikalta mukaan, kun minua ei näkynyt. Ja hetken paperia pyöriteltyäni tajusin, että oltiin saatu 71 pistettä, eli hyväksytty tulos! Ehkä maailman kamalin suoritus, hävettävän huono, ja sillä vielä hyväksytty tulos. Ei hyvää päivää...

3 kommenttia

 1. Hyvä Ripa! Tajusitko ne kympin virheet siitä? Mä lupasin Tytille avaavani sitä sulle jos et tajua mun harakanvarpaista. Eikä se teidän suoritus huono ollu, ne miinukset oli tosiaan sivulletuloista. Uutta putkeen vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono Ripa... Tytin kanssa jo juteltiin noista meidän virheistä, eli tiedän missä mokattiin. Eipä ole tuo tehnyt ikinä noin oudosti sivulletuloja, ihme aivopieru. Ja tällä hetkellä tuntuu, että kisataan seuraavan kerran joskus vuona 2020.

   Poista
  2. Höpöhöpö! Meidän ongelma on mun oma jännitys, Nutun kanssa ollaan nyt työstetty paljon sitä oikeanlaista fiilistä ja virettä siihen tekemiseen ja nyt se oli jälleen mallia hakattu. Se peilaa niin vahvasti mun omaa jännitystä, mikä pilaa näitä tosi paljon. Mä en vaan saa jännitystä päälle muissa tilanteissa. Nalan ilmotin nyt seuraaviin hakemaan hyväksyttyä kun se ei peilaa. Pitänee treenata Nutun kanssa ennen koetta kun saan sen jännityksen päälle. Mä en tiedä, mulla on joku ihmeen tiukka pipo päässä aina Nutun kanssa ollessa ja Nalan kanssa se on niin löysällä, että tippuu kohta päästä. Ehkä mä vaan alan kisaamaan aksaa, siinä en osaa jännittää enää suorituspaikalla enkä sen aikana. Ei ole aikaa kun pitää liikkua.

   Poista