27. lokakuuta 2015

Seinäjoki KV

Tällä kertaa menin näyttelyyn ilman omaa koiraa tai edes handlattavaa, sillä osallistuin hulluuksissani (ja pienestä painostuksesta johtuen) junior handleriin viimeisen kisavuoden kunniaksi. Kyyti lähti Kokkolasta aikaisin sunnuntai aamuna ja meikäläinen väkersi suurimman osan matkasta nutturaa, koska ulkonäköpaineet. 

Näyttelypaikalla rupesin kaverin kanssa etsimään itselleni kisakoiraa, joka olisi tietysti kannattanut hankkia ajoissa. Onneksi löytyi tuttu, jolla oli käppänöitä ja hän lainasi (tuttavansa) koiran minulle. Kyseessä oli siis Iina niminen otus, oikein mukava, välillä vähän itsepäinen yksilö. Tutustuttiin ja kokeiltiin esiintymistä tyhjässä kehässä ja laidoilla vähän ennen kehään menoa.

Junnujen arvostelu tapahtui viiden ryhmissä ja jokaisesta ryhmästä pääsi kaksi (?) jatkoon. Iina seisoi hyvin vapaasti, liikkeissä pisti vähän vastaan, eikä tahtonut juosta suoraan. Suureksi hämmästykseksi päästiin kuitenkin jatkoon! Sijoitusta ei tullut, mutta kisaajia oli paljon ja jatkoon pääsy vähän hankalalla koiralla on minulle paljon enemmän kuin sijoitus "automaatilla". Ja varsinkin se, että sain Iinan kuitenkin esiintymään hyvin ja arvostelu oli oikeasti kiva.