27. marraskuuta 2015

Hyvän mielen treenit

Pitkästä aikaa jäi treeneistä hyvä mieli ja selkeä suunnitelma, kuinka toimia jatkossa. Kävelin tänään hallille kolmen koiran kanssa, kaksi reppua selässä treenaamaan.Yksi kaveri tuli omia matkojaan sakemannilapsensa kanssa ja kämppis tuli suoraan lukiolta sieltä päästyään. Sillä porukalla me reenattiin sitten, mitäs muutakaan kuin tokoa. 

Rikun kanssa tein masentavaa seuraamista, mutta sain innostettua pari hyvääkin pätkää. Seuruun lisäksi tehtiin ruutua. Ja Riku osaa jo ruudun! Otettiin pari lähetystä niin, että ruudussa on kosketusalusta ja useampi ilman. Riku hakeutui joka kerta ilman alustaa juuri oikeaan paikkaan ja kääntyi odottamaan palkkaa. Aivan mahtavaa, onnistumisen fiilis on niin loistava! 

Ongelmana on hallissa nykyään uusi ruohomatto, joka vetää tuota koiraa aivan liikaa puoleensa, Temputtelin Rikua paljon ja palkkailin kontaktista ja haistelemattomuudesta. Tarkoitus oli tehdä kaikkea kivaa ja unohtaa koko ruohomatto. Tässäkin onnistuttiin hyvin. Välillä tuntuu, että olen ainoa kennellinjalainen, joka nauttii enemmän temppujen opettamisesta koiralle, kuin tokon/agin/jäljen/haun/jne harrastamisesta. Mutta onhan mulla sentään Kannuksen paras temppukoira :DD