4. marraskuuta 2015

Messukoira Riku

Oltiin eilen ja tänään Rikun kanssa esiintymässä Kokkolassa jonkinsortin ammattimessuesittlytapahtumassa. Meidän lisäksi kennellinjalta oli mukana kolme muuta koirakkoa. Vedettiin meidän show useampaan kertaan ja hengailtiin alueella koirien kanssa ja vastailtiin kysymyksiin. Riku myös oppi aivan uuden asian, nimittäin "Mene pois" = etsi ihminen, mene viereen seisomaan ja ihminen alkaa rapsuttamaan. 
Esitykset eivät kyllä menneet aina ihan putkeen joka kerta, mutta onnistumisia tuli. Alkuun Riku jännitti tosi paljon tosi pientä ja liukasta lavaa. Loppua kohden jännitys alkoi helpottaa ja esitykset paranivat meidän osalta. Alla pari pätkää meidän kohdalla onnistuneimmat kokonaisuudet. Videolla myös Liekki-labbis ja Rilla-auspai. Viimeisessä temppujutussa Riku oli aivan tööt, eikä suostunut tekemään esimerkiksi orava-asentoa jne.

2 kommenttia

  1. Näyttääpä teillä menneen kivasti :) Tuollaiset jutut on superkivoja, kun koira nauttii ihmisistä ja rapsutuksista sekä tottuu erilaisiin tilanteisiin samalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Riku kyllä nautti tuosta rapsutusten kerjäämisestä, vaikka esiintyminen ei ollut niin kivaa. Oli kyllä väsynyt koira kahden päivän jälkeen!

      Poista