25. toukokuuta 2016

Mitä meille kuuluu?


Me ollaan eletty tylsää elämää. Ei ole mitään kerrottavaa. Ei ollut myöskään tietokonetta, koska onnistuin hajoittamaan sen ja kamerakin pölyttyi hyllyssä. Nyt on taas motia tehdä blogia, kun on kone palannut huollosta ja kuvausinto kaivettu esiin. Tällä hetkellä Rilla on minulla hoidossa ja myös Melli on Kannuksessa, eli melua ja melskettä riittää kämpässä. 


Pari viikkoa sitten kävin kotona ja siellä räpsin kuvia hauvavauvoista. Kävin samalla reissulla hoitamassa tutun koiria ja sielläkin oli hauvavauvoja. Ihan liikaa koiranpentuja pentukuumeiselle...

Käytiin myös näyttelyssä pitkästä aikaan Smirren, Hötön ja Mellin kanssa Mynämäki KR'ssä. Tuloksilla ei juhlittu, eikä kyllä hauskaakaan ollut. Päivä oli sateinen ja kaikkialla märkää, koko ajan kiire ja kaikki kehät tuntuivat menevän päällekkäin. Alla tulokset ja arvostelut
Höttö AVO ERI1 Erinomaista tyyppiä oleva vahva narttu, tänään täydessä turkissa. Hyvä pään malli, hieman vaaleat silmät. Hieman leveäasentoiset korvat. Erinomainen runko ja tiivis lanne. Sopiva luuston vahvuus. Hyvin kulmautunut takaa, niukasti edestä. Hieman alas kiinnittynyt ja alhaalla kannettu häntä. Liikkuu vaivattomasti. Rauhallinen käytös.
Melli AVO EH2 Good proportion in head, a bit bigger ears. Should have better position of canines on the left side. Should have more forechest. A bit ???? in shoulder. Correct coat quality.
Smirre VAL ERI1 SA PN1 ROP Erinomaista tyyppiä oleva feminiininen kokonaisuus. Hyvät mittasuhteet, sievä pään malli, kauniit silmät. Sopiva rungon vahvuus. Kaunis ylälinja. Hyvä luusto. Hyvät käpälät ja riittävän vahvat kannukset. Hyvin rodunomaiset liikkeet joka puolelta. Oikea turkinlaatu.
Tähän on hyvä varmaan päättää tämä turinointi. Alla sijoitustyttö Nanosta (J. Syyttä Syrjitty) vielä pari kuvaa viime kuulta. Siitä on tullut oikein nätti otus. Kesästä tulee hieman erilainen ja mahdollisesti kiireinen, joten saa nähdä miten blogin käy. Kuvia tulee toivottavasti hieman useammin päiviteltyä tänne.