27. kesäkuuta 2016

Maailman toisella puolen

Jotenkin tässä kävi näin, että unohtui informoida aikaisemmin asiasta täällä blogin puolella, mutta täällä ollaan, Australiassa. Kolme viikkoa olen täällä jo ollut ja edessä olisi vielä seitsemän. Omat koirat jäi tottakai kotiin koko kesäksi ja itsellä on ihan kamala fiilis omien kultapuppeileiden hylkäämisestä.

Olen siis tällä hetkellä työssäoppimassa suomenlapinkoirakennelissä (Orical) ja työtehtäviin kuuluu koirien hoitaminen ja kouluttaminen. Tähän mennessä olen tehnyt lähinnä jälkeä ja naksutellut oerustemppuja ja rally-tokon alkeita, sekä käynyt näyttelyssä. Kaikki lajit on kyllä vähän erilaisia täällä kuin Suomessa, mutta niistä lisää myöhemmin. 
                         
Kuva, jonka @joutavaa julkaisi
   
Kuva, jonka @joutavaa julkaisi
    
                                                    
Kuva, jonka @joutavaa julkaisi

Kuva, jonka @joutavaa julkaisi
   
Kuva, jonka @joutavaa julkaisi
   
Kuva, jonka @joutavaa julkaisi
Vapaa-ajalla olen päässyt käymään Sydneyssä ja siellä on tullut nähtyä Bondi Beach, Harbour Bridge, Opera House ja Taronga Zoo. Kahtena viikonloppuna ollaan käyty näyttelyssä ja yhden viikonlopun aikana on siis kolme näyttelyä samassa paikassa! 

Tämä postaus mennään ig-kuvien voimalla, mutta vähän laadukkaampia otoksia on kyllä tulossa jossain vaiheessa. Olen joka ilta kaatunut raatona sänkyyn, koska englannin puhuminen ottaa voimille, kun koko ajan pitäisi jotain small talkia koittaa vääntää...

4 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Vahingossa menin sitten poistamaan edellisen kommentin...

  Kuulostaa ihan unelmatyössäoppimispaikalta, vaikka työ on varmasti rankkaa :) ♥

  VastaaPoista
 3. Oletpas löytänyt juuri sulle sopivan työssäoppimispaikan, kun kyseistä rotua myös itse kasvatat :) Ja varmasti luistaa juttu kun koirista kysymys ;)
  Ja tietysti mahtavia ja erilaisia rodun edustajia tapaat :)
  Jään odottelemaan lisää juttuja ja kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Ihan älyttömän siistiä! Itsellä nousi heti pieni (tai oikeastaan aika iso) kateuspeikko, MÄKIN HALUUN! :D Millähän sitä saisi oman elämän järkättyä siihen malliin että vastaava olisi minullekkin mahdollista.

  VastaaPoista