15. elokuuta 2016

Paluu kotisuomeen

Niin siinä sitten kävi, ettei tänne blogin puolelle aikaa riittänyt kesällä. Koko kesän paahdoin menemään siellä ausseissa ja ajattelukin oli melko rankkaa touhua. Kielitaito englannin osalta kehittyi huimasti (= uskallan puhua tuntemattomille englanniksi) ja kai siinä sitten itsenäistyi vielä vähän enemmän. Ensimmäinen lentomatka tuli myös suoritettua iahn yksin.

Kuitenkin 10 viikkoa ja 11 000 kilometriä on takana Australiassa ja viisi titteliä saavutettiin koirarintamalla. Kaksi jäljeltä, kaksi rally-tokosta ja yksi muotovalio. Autossa vietettiin aikaa ihan kiitettävästi, sillä matkaa kisapaikalle oli parhaimmillaan sellainen 12h. Aivan mahtava reissu kaikenkaikkiaan ja uusia kavereita tuli todella paljon.

Suomeen palasin lauantaina aamukuudelta ja Kannukseen sunnuntaina. Koulu alkaa jo keskiviikkona ja sitä ennen pitäisi parannella huippuluokan jet lag. Mukaan kotoa nappasin Rikun ja Mellin ja matkalla huomasin, että kääpiöllä on juoksut. Pitäisi myös laihduttaa nuo molemmat koirat normaalipainoon ja treenata Rikun kanssa tokoa ja ehkä vähän rally-tokoakin siinä ohessa.

Mikä teitä kiinnostaisi Australiassa?

Olen ajatellut kirjoittaa koiraharrastuksista ja -kulttuurista siellä, omia kuulumisia 
ynnä muuta ajan kanssa. Onko mitään mielipidettä mitä haluaisitte kuulla?