14. syyskuuta 2016

Ei me mitään rally-tokoa tehdä...

Ja taas se nähtiin, ei musta ole lupauksia pitämään. Käytiin nimittäin kisaamassa rallyssa näin vuoden tauon jälkeen. Koulussa tunnilla opettaja (ja kyseessä olleen kokeen tuomari) mainitsi, että pari mahtuisi vielä mukaan illan kokeeseen ja jotenkin yllytyshulluna päätin ilmoittautua hieman myöhässä. Koulun jälkeen siis kipikipi pakkaamaan kisakirja ja oheistarpeet reppuun ja ei kun menoksi.

Rataantutustumisen jälkeen aloin hieman jännittää. Odotuksia ei treenittä toki ollut. Suoritus itsessään ei ollut mikään paras, Riku haisteli maata (kuten aina), pudotti kontaktin useamman kerran (ei mikään yllätys) ja haahuili omiaan (tapojensa mukaan). Hyviä pätkiä kuitenkin näkyi ja minun oma mielentila pysyi hallinnassa. Hihnan kanssa ei ollut ongelmia, mikä oli hyvin, hyvin iloinen ja positiivinen asia. 

Yksi kyltti uusittiin ja vielä mokattiin uusinnassa, joten siitä se ärsyttävä -13p. Loput taisi olla lähinnä puuttellistä yhteistyötä ja taluttimen kiristymistä, sekä huolimattomia tehtävän suorituksia. Yhteensä pisteitä saatiin 77 eli tarpeeksi siihen hyväksyttyyn. Saa nähdä kisataanko me vielä ja jos, niin milloin rallyssa.