10. joulukuuta 2016

Luukku 10 Varustehulluus ja välineharrastaminen

Monien koiraihmisten iso ongelma: varustehulluus ja siitä tarkennettu tyyppi on pantahulluus. Itse kärsin kyseisestä ongelmasta ja koirakamaa vaan kertyy ja kertyy. Varsinkin pantoja löytyy ihan liikaa, eihän se koira tarvitse periaatteessa kuin yhden pannan... Tosiharrastajalta löytyy siis BOTti ja Pomppa ja pari muuta takkia, sekä miljoona erilaista pantaa ja hihnaa ja satoja leluja.  

Nyt on lauantai ja messari täydessä tohinassa ja kymmenet, ellei sadat panta- & varustehullut ovat liikenteessä tuhlaamassa rahojaan koiratavaraan silmät kiiluen ja pankkikortit viuhuen. Messarissa ei onneksi kaikkialle käy kortti ja automaatilla on kilometrin jono, joten moni saa säästää rahansa ellei osaa varautua kunnolla.

Itse syyllistyn myös välineharrastamiseen. "Ei me voida tehdä jälkee kun ei oo liinaa" jne jne. Tarvitaan tokopanta, aksapanta, pk-panta, kaikille lajeille oma panta ja mahdollisesti vielä varapanta. Minulla on jälkiliina ja -paalu vaikka ei tehdä jälkeä, on kaikki tokoruudu ynnä muut vaikka ei välttämättä tarvittaisi.
Murto-osa omista koirakamoista. Pelkästään treeniliivejä löytyy 4kpl...


Kuinka moni muu on tunnustaa ja olevansa varustehullu ja/tai välineharrastaja?