10. joulukuuta 2016

Luukku 10 Varustehulluus ja välineharrastaminen

Monien koiraihmisten iso ongelma: varustehulluus ja siitä tarkennettu tyyppi on pantahulluus. Itse kärsin kyseisestä ongelmasta ja koirakamaa vaan kertyy ja kertyy. Varsinkin pantoja löytyy ihan liikaa, eihän se koira tarvitse periaatteessa kuin yhden pannan... Tosiharrastajalta löytyy siis BOTti ja Pomppa ja pari muuta takkia, sekä miljoona erilaista pantaa ja hihnaa ja satoja leluja.  

Nyt on lauantai ja messari täydessä tohinassa ja kymmenet, ellei sadat panta- & varustehullut ovat liikenteessä tuhlaamassa rahojaan koiratavaraan silmät kiiluen ja pankkikortit viuhuen. Messarissa ei onneksi kaikkialle käy kortti ja automaatilla on kilometrin jono, joten moni saa säästää rahansa ellei osaa varautua kunnolla.

Itse syyllistyn myös välineharrastamiseen. "Ei me voida tehdä jälkee kun ei oo liinaa" jne jne. Tarvitaan tokopanta, aksapanta, pk-panta, kaikille lajeille oma panta ja mahdollisesti vielä varapanta. Minulla on jälkiliina ja -paalu vaikka ei tehdä jälkeä, on kaikki tokoruudu ynnä muut vaikka ei välttämättä tarvittaisi.
Murto-osa omista koirakamoista. Pelkästään treeniliivejä löytyy 4kpl...


Kuinka moni muu on tunnustaa ja olevansa varustehullu ja/tai välineharrastaja?

4 kommenttia

 1. Yksi pantahullu ilmoittautuu, vaikka onkin nykyään jo vähä parantanut tapojani. Tosin Veetillä on 2 pantaa ja 3 hihnaa ja valjaat + botinloimi ja pomppa. Väinöllä on yks panta, mutta kolmet valjaat ja kaikille on muka eri käyttötarkoitus. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran pantahullu, aina pantahullu ;) Kyllä sitä tavaraa alkaa taas kertyä ihan huomaamattomasti...

   Poista
 2. Olin ennen hirveä hamstraaja, nyt se on oikeasti rauhoittunut. Pantoja voisi ehkä olla vähemmän, mutta näin muuten ei hirveesti ylimääräistä kamaa löydy. Nyt messarin automaateilla ei ollut jonoa missään vaiheessa, kun muutaman kerran siellä kävin ihan keskellä päivää. Edellisvuonna sain jonottaa ikuisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ehkä minäkin pääsen hamstraamisesta eroon.
   Moni on varmaan joutunut jonottamaan automaateilla aiemmin tai kuulleet huhuja aiheesta ja osanneet varautua tänä vuonna. Ja aina vain enemmän voi maksaa kortilla ja ne laitteet oikeasti toimivat tällä kertaa!

   Poista