4. joulukuuta 2016

Luukku 4 Niin ne koirat kasvaa

Lähiaikoina olen käynyt läpi ja järjestellyt vanhoja valokuvia. Aika shokkina tuli se, että kuinka paljon ne koirat muuttuvat vuosien saatossa. Varsinkin mittelit tuntuvat ihan aikuisilta siinä vuoden iän kieppeillä, mutta todellisuudessa ne ovat ihan vauvoja. Alla kolme esimerkkiä aikuiseksi kasvaessaan muuttuneista koirista.

1. Nukka

Kyllä min muistin, että Rotterdam oli nuorena pörröinen ja söpö, mutta että noin karvainen, huhhuh... Kehitystä on tapahtunut ja onneksi sinne parempaan suuntaan. Täytyy sanoa, että olen onnellinen Nukan nykyisestä turkista, vaikka se onkin näyttelyyn liian niukka. (Ikää kuvissa 8kk ja reilu 4v)


2. Melli

Melli on kyllä muuttunut hurjasti vuosien varrella parempaan suuntaan. Harmaantunut se on jo vuoden iästä alkaen, rakenne on tasapainottunut, ilmeeseen on tullut järkevyyttä ja karvakin on hieman niukentunut.3. Vinha

Viimeinen esimerkki on äitini lapinkoirauros Vinha. Herra Vihaviiva on kasvanut oikein söppänäksi karhuksi. Liian karvainen se on, mutta kultainen luonne ja terveys ovat kuitenkin ne Vinhan ykkösjutut.