4. maaliskuuta 2017

Vauhtia elämään


Ollaan käyty tällä viikolla hallilla pari kertaa. Tänään saatiin jopa seuraa ja tehtiin aksaa, wuhuu! Rikun kanssa tosiaan väännettiin vähän rally-tokon tynkää ja agilityä, Sutsun kanssa tehtiin lähellä pysymistä, mukana kulkemista, istumista ja maahanmenoja, kokeiltiin putkea ja naksuteltiin siivekkeen kiertoa. 

Rikun kanssa muutamat rally liikkeet sujuivat ihan mallikkaasti, mutta agility oli tahmeaa. Tai lähinnä kepit. Se ei tehnyt keppejä kunnolla, joko lopetti kesken tai haki värään väliin. Nyt täytyy ottaa kepit tehotreeniin, jos päästäisiin taas kesällä treenaamaan säännöllisesti mahdollisesti jopa ryhmässä. Lisäksi pitäisi saada muihinkin esteisiin suoritusvarmuutta, eli treenaillaan varmaan yksittäisiä esteitä nyt lähiaikoina (jos jaksetaan). 

Suttu yllätti minut tänään, Se kuunteli ja pysyi kontaktissa vaikka vieressä toinen koira teki rataa ja leikki vinkulelulla. Sutulla ei ollut pienintäkään aikomusta lähteä yhtään minnekään! Putki lähti sujumaan lennokkaasti avustajan kanssa ja siivekkeiden kiertokin onnistui. Hanna-Maria otti Sutturasta rakennekuvan ja sehän näyttää oikein kivalta mittelin alulta.

7,5kk

Tällä hetkellä meillä on vierailevana tähtenä Rilla, jonka moni blogin lukija tietää jo entuudestaan. Rillankin kanssa purettiin ylimääräistä energiaa yksinkertaisilla agilitypätkillä. Sen kanssa joutuu tekemään huomattavasti enemmän kuin noiden omien kanssa ja sain itselleni ihan kunnon räkätaudin lähtemällä lenkille eilen puolikuntoisena. Tokoa en tee Rillan kanssa ollenkaan, jotta en tuhoasi mitään arvokasta, joten yritän sen kanssa touhuta jotain agilityrallituksia, nose workia ja temppuja mahdollisimman paljon.