3. huhtikuuta 2017

Neiti rodeoponiMeillä pyyhkii hyvin, tai ainakin siltä tuntuu. Viimeinen kevät Kansaksessa on ollut semi aurinkoinen ja ollaan päästy nauttimaan hyvistä lenkkimaastoista ja -keleistä oikein urakalla. Minulla on enää yksi näyttö ja muutama lukiokurssi jäljellä ja sitten on aika vaihtaa maisemia.

Koirien kanssa ollaan treenattu suht aktiivisesti viime aikoina. Ollaan tehty lähinnä rallya, tokoa ja nosea. Käytiin myös viime lauantaina pitkästä aikaa (1,5 vuoden tauon jälkeen) match showssa räntäsateessa seuranamme Hanna-Maria & Nelli. Riku oli SIN4 ja Suttu sai punaisen. Oli kyllä kehnoiten järjestetty mätsäri, jossa olen ollut, eikä ollut edes hauskaa.


Kuten kuvista huomaa, on ollut ihan loistosäät ulkoilla. Tosin lauantaina onni kääntyi ja tosiaan satoi räntää muutamana päivän. Tänään taas alkoi aurinko ujosti kurkistella pilvien takaa. Riku on löytänyt onnellisuuden elämäänsä ja oikeasti leikkinyt labbistyttöystävänsä Liekin kanssa ihan urakalla. Tätä myötä on myös ruoka alkanut maistumaan kunnolla.

Sutsista on kehittynyt oikein kelpo koira. Se kulkee remmissä vetämättä ja kulkee vapaana vielä kivemmin. Ikää neiti kääpiölä on nyt sellainen 8,5kk ja se on kyllä niin pikkuvanha tapaus että huhhuh.


"Ihan kasuaalisti hieron persettäni puuhun" - Riku

Suttu on saanut jälleen yhden uuden lempinimen, kiitos uuden temppunsa. Lähdin sheippaamaan ihan jotain muuta ja nyt pikkuneiti osaa tempun, jossa hyppii ja poukkoilee kuin villiponi. Nimi tälle tempulle on vielä hakusessa.