28. toukokuuta 2017

Hämeenkyrö RN

Keskiviikkona sain viimeisen näytön ja lukion puolelta tehtyä ja ajoin illalla kotihoodeille Sastamalaan. Torstaina lähdettiin käymään näyttelyssä neljän koiran voimin, joista kaikki olivat äidin koiria. Oli kyllä kiva näyttelypäivä lähellä ja kaikki koirat käyttäytyivät asiallisesti. 

Ensimmäinen otus kehässä oli Vinha. Vaikka kuvasta eikä livenäkään huomaa, Vinhalla on hirveä karvanlähtö ja puolet oli kammattu pois kehään mennessä. Vinha oli kehässä vähän pökö eikä oikein pysynyt paikallaan, mutta oli kuitenkin hienosti VSP ja sai viimeisen SERTinsä ja tuli valioksi!
Aino porokoira teki vetskudebyyttinsä äidin esittämänä. Itse kuvasin kaikki kuusi porokoiraa (kuvat löytyvät täältä). Aino oli ROP ja ROP-veteraani. Ryhmissä Aino sitten keräsi vähän enemmän muovikippoja ollen RYP4 ja BIS-veteraani, hyvä Aikku!
Smirre on tällä hetkellä kesäkunnossa eli äärimmäisen kalju. Se oli kuitenkin ainoa lunnikoira paikanpäällä näyttelyssä, vaikka alunperin oli päätynyt luetteloon akitaksi... Kaljuudestaan huolimatta Smirre sai ERIn ja SA'n joten se oli automaattisesti ROP. Ryhmäkehästä ei todellakaan menestystä odotettu, vaikka Smirre esiintyikin aivan superhyvin.

Lottakin lähti näyttelyy mukaan ja tällä kertaa pointtereita oli jopa neljä! Lotta oli PN2 huonon etuosan ja ei niin hyvän pään takia, mitkä on tiedostettu aina. Lotan kasvattaja oli paikalla kahden pointterin kanssa, joille voitto meni. Lotan kuvan otti siis kasvattaja.