8. elokuuta 2017

Molskis moi

Kesä alkaa pikkuhiljaa olla ohi. Me ei olla oikein tehty mitään järkevää koirien kanssa, ollaan vaan lenkkeilty (liian vähän), käyty uimassa melkein joka päivä, treenattu semi aktiivisesti agilityä ja jonkin verran nosea. Lisäksi ollaan koitettu saada arjesta kiinni ja paikkoja kuntoon täällä kämpillä. Minulle on myös siunaantunut jonkin verran koirahommia trimmaamisen muodossa, sillä olen päässyt harjaamaan, ajelemaan ja nyppimään tuttujen ja sukulaisten koiria. 

Melli aloitti juoksut jokin aika sitten, joten me yritetään kärvistellään ilman kuningatarta tällä hetkellä, sillä Rikua en voi jättää meille kotiin oikein hoitoon. Nukalle ja Sutullekin odotetaan juoksuja milloin vain ja käytöskin on sen mukaista, sillä mittelineidit ovat leikkineet junaa aika paljon...
Olen koittanut olla Instagramissa hieman aktiivisempi ja postailla myös kännykkäkuvia, sekä olen ottanut myös instan stoorinhommelin käyttöön. Jos haluaa nähdä meidän lauman arkea enemmän niin kannattaa seurata siis myös siellä!