29. syyskuuta 2017

Karvaröllit

Noniin, vihdoinkin kuvia näistä pörröistäkin. Viime viikonloppuna lapinkoiria kasvattava kaverini  Lauren Australiasta (jonka luona olin viime kesän) oli visiitillä Suomessa. Käytiin muutamassa kennelissä katsomassa lapinkoiria ja ehdin myös esitellä muutamia suomalaisia juttuja hänelle. Syötiin karjalanpiirakoita, käytiin metsässä paistamassa makkaraa nuotiolla ja hän löysi jopa muutaman mustikan syötäväksi. 

Käytiin myös kuvaamassa minun (ja äitini) lapinkoiria ja porukka ausseissa vähän ihastui tuohon huvittavat tyhmään ja aina niin kilttiin Vinhaan. Alimmat seisotuskuvat otti Lauren. 
Treenirintamalla sujuu oikein hyvin, sekä tokossa että agilityssä. Suttu on nyt äidin luona evakossa juoksujen takia, koska Riku on menossa tokokokeeseen ja tarvitsee mielenrauhaa. Sunnuntaina meidän piti mennä epiksiin Sutturaisen kanssa putkiralliin, mutta juoksujen takia sekin jää. 

Treeneistä olen rustaillut jonkinnäköisiä luonnoksia, mutta en ole koskaan saanut valmiiksi asti. Oltiin Sutun kanssa hyvällä mallilla keppien suhteen ennen evakkoa ja jatketaan heti kun ollaan saman katon alla. Juoksukontaktit taas... no, jää nähtäväksi.