20. lokakuuta 2017

Ensimmäinen pakkasaamu

Tänään koitti se syksyn mullistava hetki, kun aamulla oli muutama aste pakkasta ja maa kuurassa. Lähdettiin koirien kanssa oitis kuvailemaan aamulenkin ohessa. Vaikka olikin pakkasta, Suttu ehti käydä myös vähän pulahtamassa rannassa. Ei ihan uimaan lähtenyt, mutta kylmä varmaan tuli.

Nukka on vuorostaan evakossa juoksujen takia ja toiveissa olisi pikkumitteleitä. Niistä lisää sitten kun varmistuu jos pentuja on tullakseen. 

Tulospäivitystä. Pari viikkoa sitten oli lappalaiskoirien erikoisnäyttely ja rotumestaruustoko. Tokosta Riku sai ALO3 ja 118,5 pistettä, ei mitään kerrottavaa jälkipolville. Saattaa jäädä meidän viimeiseksi kokeeksi. Näyttelyn tulokset ja tokokokeen tarkemmat pisteet löytyvät täältä.

Ja loppuun vielä muutama kuva, kun kokeilin kerrankin kuvata jotain muuta kuin koiria. Sinällään mielestäni ihan onnistuneita kuvia, kohteet nyt on vähän basic, mitä kaikki ovat kuvanneet vuosikausia. Tässä meidän lähirannassa on kyllä niin nättiä aina, tuo vesi ja ranta ovat minulle uusia elementtejä ja ne tuovat kyllä paljon hienoa myös koirakuviin!