2. joulukuuta 2017

Synkkää ja sadetta

Viimeksi kirjoitin kun maassa oli lunta. Silloin oli myös melkolailla viimeinen kerta kun kävin kuvaamassa ulkona. Lumi nimittäin suli pois ja tilalle tuli kuraa ja ankeutta. Koko maailma on aikalailla pimeä, vain katulamput valaisevat kuraisia teitä. Tai siis yhtä ainutta täällä maaseudulla valaistua tietä...

Ollaan siis rämmitty tuolla kurassa, pakoiltu naapurin irti juoksevaa aggrea koiraa ja käyty agilitytreeneissä. Mitään ihmeellisempää ei ole edes ajateltu, sillä oma aika ja jaksaminen menee tällä hetkellä kouluun ja edessä häämöttäviin kirjoituksiin. Rikulla on vauhti ja varmuus kasvamaan päin ja tekeminen alkaa tuntua agilityltä. Suttu taas ehdistyy hurjin harppauksin, vaikkakin liian usein kaasu hirttää kiinni ja hallinta katoaa tyystin.

Toissapäivänä innostuin taas muutaman vuoden tauon jälkeen virittämään meille jouluvaloista ja mustasta kankaasta "studion". Omasta mielestäni onnistui ihan hyvin nämä yritykset, valot ovat omaan makuuni kylläkin turhan kylmän sävyiset. Olisi niitä saanut varmasti käsiteltyä paremman sävyisiksi, mutta en jaksanut ruveta kikkailemaan.